Tredje gang med fart på

af | 25 aug 2022 | Nyheder

Foreningen “Ræs med Hjertet” støttede søndag 22. september Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund med et sportscarevent.

Der har været masser af spændende biler og fart over feltet de seneste to år, når “Ræs med hjertet” har givet folk med benzin i blodet mulighed for at køre i nogle af landets hurtigste og dyreste sportsbiler.

Derfor gentages velgørenhedsarrangmentet i år for tredje gang: søndag, den 22. september stilles en hel bilpark af seje sportsvogne til rådighed på Padborg Park – og alle kan være med.

Der er tale om et velgørenhedsarrangement til fordel for Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. I 2017 kørte et lignende arrangement 320.000 kroner ind til Fjordmark og i 2018 kunne vi overrække børnene en check på 305.000 kroner.

Målet for i år er et lignende stort beløb, da Julemærkehjemmet Fjordmark kan bruge hver en krone. Julemærkehjemmene får nemlig ingen offentlige midler og er udover salget af julemærker anvist på donationer og sponsorater.

Alle donationer og penge, der bliver genereret eller kørt ind i forbindelse med denne eventdag går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark. Alle omkostninger bliver afholdt af sponsorerne. Ud over den økonomiske støtte, giver „Ræs med hjertet” børnene fra Julemærkehjemmet Fjordmark en oplevelse for livet, idet de alle får en køretur i en sportsvogn.

“Dagen er en kæmpeoplevelse for børnene. Derudover er vi taknemmelige for, at der er en gruppe mennesker, der via deres interesser og forbindelser vil bruge kræfter på at skaffe midler til Julemærkehjemmet. Det har en stor værdi for os”, siger forstander Lasse Balsgaard, der håber på stor opbakning fra det sønderjyske erhvervsliv.

”Det er et godt sted at netværke eller tage sine medarbejdere med på en oplevelse. Og så er det jo også konfirmationstid. En dag på Padborg Park er en lidt anderledes konfirmationsgave.”

Ræs med hjertet er også en uforglemmelig dag for børnene i Julemærkehjemmet Fjordmark.

 

Fakta

I 2019: Padborg Park, søndag, 22. september fra kl. 10-16

Entré 50 kroner (Børn og unge under 15 år har fri adgang) – Billetprisen bliver modregnet ved køb af en køretur.
Billetter kan købes på: www.raesmedhjertet.dk

Årets bilpark er endnu ikke sammensat, men du kan købe gavekort ved at kontakte Gwyn Nissen, Tel. 2060 4564.

Turene koster mellem 395 kroner og 5.000 kroner. Der er typisk tale om to omgange på Danmarks nyeste motorsportsbane og nogle biler kan tage op til tre passagerer. Uanset om man kommer ud at køre i en dyr eller en billig kategori bil, lover “Ræs med hjertet” en uforglemmelig oplevelse. Vil man nøjes med at se på, så koster en entrébillet 50 kroner for voksne.

Julemærkehjemmet Fjordmark

Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund har plads til 30 børn i alderen 7 til 14 år ad gangen. Her får børnene hjælp til at komme ud af en hverdag med ensomhed, mobning, social isolation og for manges vedkommende også overvægt. På Julemærkehjemmet tror man på, at det at stille krav til et andet menneske er udtryk for tillid – og man har troen på, at alle kan meget mere, end de selv tror.

KØB BILLET

SE GALLERI

VIL DU STØTTE

Fik du også læst:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

MEDIEKONTAKT:

Medierne er meget velkomne til at lave historier op til arrangementet og/eller om Julemærkehjemmet Fjordmark

I forhold til Julemærkehjemmet Fjordmark

Forstander Lasse Balsgaard, lasse.balsgaard@julemaerket.dk – Tel: +45 7467 8727

I forhold til arrangementet kan i kontakte

Lars Rolner
lars@rolner.com – Tel: +49 162 106 8114

I forhold til hjælp med planlægning af reportager/billeder/video som optakt (eller bare en god mennesklig historie)

Gwyn Nissen
gn@nordschleswiger.dk – Tel: +45 2060 4564