29. SEPTEMBER 2024 // PADBORG PARK

Julemærkehjemmet Fjordmark

Forstander

Jesper Lildholdt

Ræs med Hjertet er et fantastisk arrangement. Vi er enormt glade for, at så mange ønsker at hjælpe til med alt fra lækker mad til lynhurtige biler. 
Ræs med Hjertet giver os et vigtigt og stort økonomisk tilskud til at kunne hjælpe børn på Julemærkehjemmet hele året, samtidig med at det giver børnene en kæmpe oplevelse på dagen.

Vi på Fjordmark glæder os hvert år helt vildt til Ræs med Hjertet siger Jesper Lildholdt, der er forstander for Julemærkehjemmet Fjordmark. Det er super dejligt at opleve den glæde og det lys børnene får i øjnene, når de har været ude at køre stærkt i en af de fede biler. Nogle børn ser frem og er klar til turen, andre skal overskride en grænse og er meget nervøse. Fælles for dem alle er, at de kommer fra Ræs med Hjertet med en stor oplevelse og en større tro på sig selv.

Ræs med Hjertet understøtter på alle måder det, vi gerne vil at børnene skal opnå på et ophold på Julemærkehjemmet – gode oplevelser, større tro på sig selv og ikke mindst fællesskabet.

Ræs med hjertet

SØNDAG 29. SEPTEMBER 2024

Tidligere forstander

Vibeke Sørensen

AMBASSADØR FOR RÆS MED HJERTET

„På Julemærkehjemmet Fjordmark modtager vi hvert år 150 børn i alderen fra 7 til 14 år, som alle har ”ondt i livet”.

Mange bliver mobbet dagligt, mange er ensomme og mange oplever sygdom, misbrug og svigt i hverdagen. Vores børn har mange udfordringer i hverdagen, så en tur i en drømmebil bil vil helt sikkert give dem en oplevelse, de aldrig glemmer. Behovet for hjælp er stort. 164 børn venter lige nu på en plads på Julemærkehjemmet.

Vi driver Julemærkehjemmet alene for egne indsamlede midler, så støtten fra Ræs med hjertet vil være en kæmpe gave og en hjælp til at skabe opmærksomhed om vores ønske om at hjælpe børn i Danmark der har det svært, og dem er der desværre mange af.

Sponsorer

Tak til sponsorerne