10. SEPTEMBER 2023 // PADBORG PARK

Julemærkehjemmet Fjordmark

Forstander

Lasse Balsgaard

​Ræs med Hjertet gør et kæmpe indtryk på de børn der deltager. Det er på få år blevet en begivenhed, som børnene på Julemærkehjemmet Fjordmark taler om, og glæder sig helt vildt til. Det er blevet en god tradition, og derfor er vi enormt glade for, at så mange ønsker at hjælpe til med alt fra lækkert mad til lynhurtige biler”, siger Lasse Balsgaard, der er forstander for Fjordmark.

”Allerede nu har jeg ved flere lejligheder, fået lov til at se og mærke børnenes glæde, ved de arrangementer de har deltaget i. Alle sammen oplevelser, hvor jeg kan se at børnene vokser en centimeter eller to og får en større tro på, at de faktisk godt kan. Ræs med Hjertet er ingen undtagelse – her får børnene i den grad mulighed for at udfordre sig selv med fart og spænding.

Ræs med hjertet

SØNDAG 10. SEPTEMBER 2023

Tidligere forstander

Vibeke Sørensen

AMBASSADØR FOR RÆS MED HJERTET

„På Julemærkehjemmet Fjordmark modtager vi hvert år 150 børn i alderen fra 7 til 14 år, som alle har ”ondt i livet”.

Mange bliver mobbet dagligt, mange er ensomme og mange oplever sygdom, misbrug og svigt i hverdagen. Vores børn har mange udfordringer i hverdagen, så en tur i en drømmebil bil vil helt sikkert give dem en oplevelse, de aldrig glemmer. Behovet for hjælp er stort. 164 børn venter lige nu på en plads på Julemærkehjemmet.

Vi driver Julemærkehjemmet alene for egne indsamlede midler, så støtten fra Ræs med hjertet vil være en kæmpe gave og en hjælp til at skabe opmærksomhed om vores ønske om at hjælpe børn i Danmark der har det svært, og dem er der desværre mange af.

Sponsorer

Tak til sponsorerne