Ræs med hjertet: Tredje gang med fart på

 

Foreningen "Ræs med Hjertet" støttede søndag 22. september Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund med et sportscarevent.

Der har været masser af spændende biler og fart over feltet de seneste to år, når "Ræs med hjertet" har givet folk med benzin i blodet mulighed for at køre i nogle af landets hurtigste og dyreste sportsbiler.

Derfor gentages velgørenhedsarrangmentet i år for tredje gang: søndag, den 22. september stilles en hel bilpark af seje sportsvogne til rådighed på Padborg Park – og alle kan være med.

Der er tale om et velgørenhedsarrangement til fordel for Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. I 2017 kørte et lignende arrangement 320.000 kroner ind til Fjordmark og i 2018 kunne vi overrække børnene en check på 305.000 kroner.

Målet for i år er et lignende stort beløb, da Julemærkehjemmet Fjordmark kan bruge hver en krone. Julemærkehjemmene får nemlig ingen offentlige midler og er udover salget af julemærker anvist på donationer og sponsorater.

Alle donationer og penge, der bliver genereret eller kørt ind i forbindelse med denne eventdag går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark. Alle omkostninger bliver afholdt af sponsorerne. Ud over den økonomiske støtte, giver „Ræs med hjertet" børnene fra Julemærkehjemmet Fjordmark en oplevelse for livet, idet de alle får en køretur i en sportsvogn.

"Dagen er en kæmpeoplevelse for børnene. Derudover er vi taknemmelige for, at der er en gruppe mennesker, der via deres interesser og forbindelser vil bruge kræfter på at skaffe midler til Julemærkehjemmet. Det har en stor værdi for os”, siger forstander Lasse Balsgaard, der håber på stor opbakning fra det sønderjyske erhvervsliv.

”Det er et godt sted at netværke eller tage sine medarbejdere med på en oplevelse. Og så er det jo også konfirmationstid. En dag på Padborg Park er en lidt anderledes konfirmationsgave.”

 

(Racerlegenden John Nielsen kunne 2018 overrække 305.000 kroner til forstander Lasse Balsgaard fra Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.)

(Ræs med hjertet er også en uforglemmelig dag for børnene i Julemærkehjemmet Fjordmark.)

Fakta

 

I 2019: Padborg Park, søndag, 22. september fra kl. 10-16

Entré 50 kroner (Børn og unge under 15 år har fri adgang) – Billetprisen bliver modregnet ved køb af en køretur.

Billetter kan købes på: www.raesmedhjertet.dk

Årets bilpark er endnu ikke sammensat, men du kan købe gavekort ved at kontakte Gwyn Nissen, Tel. 2060 4564.

Turene koster mellem 395 kroner og 5.000 kroner. Der er typisk tale om to omgange på Danmarks nyeste motorsportsbane og nogle biler kan tage op til tre passagerer. Uanset om man kommer ud at køre i en dyr eller en billig kategori bil, lover "Ræs med hjertet" en uforglemmelig oplevelse. Vil man nøjes med at se på, så koster en entrébillet 50 kroner for voksne.

Julemærkehjemmet Fjordmark

Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund har plads til 30 børn i alderen 7 til 14 år ad gangen. Her får børnene hjælp til at komme ud af en hverdag med ensomhed, mobning, social isolation og for manges vedkommende også overvægt.

På Julemærkehjemmet tror man på, at det at stille krav til et andet menneske er udtryk for tillid – og man har troen på, at alle kan meget mere, end de selv tror.

Mediekontakt

 

Medierne er meget velkomne til at lave historier op til arrangementet og/eller om Julemærkehjemmet Fjordmark (som det hele jo drejer sig om)

I forhold til Julemærkehjemmet Fjordmark

Forstander Lasse Balsgaard, lasse.balsgaard@julemaerket.dk / 7467 8727

I forhold til arrangementet kan i kontakte

Lars Rolner, lars@rolner.com / 0049 162 106 8114

I forhold til hjælp med planlægning af reportager/billeder/video som optakt (eller bare en god mennesklig historie)

Gwyn Nissen, gn@nordschleswiger.dk / 2060 4564

Presse

 

 

Helene

"Mit hjerte begyndte at banke hurtigere og hurtigere. Jeg blev nervøs, jeg var bange for at det skulle gå galt. Et øjeblik var jeg ved at sige fra. Der kørte så mange tanker rundt i mit hovede. Motoren startede, og stille kørte vi ud på banen. I det øjeblik tænkte jeg at det nok skulle gå, det gik jo så langsomt så jeg troede at vi beholdte den fart. Men der tog jeg helt fejl.

Chaufføren spurgte om jeg var klar, jeg sagde ja, og med ét følte jeg at jeg blev kastet tilbage i sædet. Det var så vildt og så fedt! Det kildede i maven og var så sjovt! Det var en af de fedeste oplevelser i mit liv! Bilen var også en oplevelse, en ting er at se billeder af fede dyre biler. En anden ting er, at se dem i virkeligheden, sidde i en og bedste og vildeste af alt… Køre i en! Det var så vildt og sjovt.

De var alle så søde og venlige. Der var ikke et eneste tidspunkt jeg som sådan var utryg. Da turen var færdig, var jeg så glad for at jeg valgte at tage med. Det var en overvindelse, som jeg vil bruge i fremtiden. For hvis der er noget jeg er nervøs, eller lidt bange for, så tænker jeg bare tilbage til bilturen, at man bare skal springe ud i det. For bagefter er det en sejr og en oplevelse, som man aldrig vil glemme."

  • da
  • de

Ønsker I at blive sponsor eller støtte op om projektet?
kontakt os


Programmeret og hosted af nordicweb