Presse

 

 

Helene

"Mit hjerte begyndte at banke hurtigere og hurtigere. Jeg blev nervøs, jeg var bange for at det skulle gå galt. Et øjeblik var jeg ved at sige fra. Der kørte så mange tanker rundt i mit hovede. Motoren startede, og stille kørte vi ud på banen. I det øjeblik tænkte jeg at det nok skulle gå, det gik jo så langsomt så jeg troede at vi beholdte den fart. Men der tog jeg helt fejl.

Chaufføren spurgte om jeg var klar, jeg sagde ja, og med ét følte jeg at jeg blev kastet tilbage i sædet. Det var så vildt og så fedt! Det kildede i maven og var så sjovt! Det var en af de fedeste oplevelser i mit liv! Bilen var også en oplevelse, en ting er at se billeder af fede dyre biler. En anden ting er at se dem i virkeligheden, sidde i en og bedste og vildeste af alt… Køre i en! Det var så vildt og sjovt.

De var alle så søde og venlige. Der var ikke et eneste tidspunkt jeg som sådan var utryg. Da turen var færdig var jeg så glad for at jeg valgte at tage med. Det var en overvindelse, som jeg vil bruge i fremtiden. For hvis der er noget jeg er nervøs eller lidt bange for, så tænker jeg bare tilbage til bilturen, at man bare skal springe ud i det. For bagefter er det en sejr og en oplevelse man aldrig vil glemme."
Ønsker I at blive sponsor eller støtte op om projektet?
kontakt os


Programmeret og hosted af nordicweb